Å satse på båtrace

På oddsen kan du satse på båtrace. Det er svært vanlig å satse på båtrace, spesielt i Storbritannia, og det finnes en stor mengde race som du kan satse på. Det mest spennende og det største racet kalles helt enkelt for Boat Race og gikk i 2017 av stabelen i april. Dette er en spennende roerkonkurranse der bare kremen av roere fra roklubbene til Oxford og Cambridge-universitetene får delta. Dette er en årlig stor begivenhet og akkurat som et kjært barn har den mange navn. Oxford and Cambridge Boat Race, kalt The Boat Race eller bare kapproingen på Themsen. Konkurransen startet allerede i 1829 og etter 1856 har dette vært en årlig begivenhet. Kvinnene ble med i 1927. Hvert eneste år siden starten på dette racet samles publikum og roere på den 6779 meter lange strekningen på Themsen fra Putney til Mortlake i London.

Spennende høydepunkter

Det er ikke sikkert at det kan nevnes som et høydepunkt, men noe som både publikum og roere husker godt, er den gangen i 1978 da laget for Cambridge University begynte å synke. Båten var full av vann, men dette løste laget på den beste måten og kom seg heldigvis videre. Fra nyere tid, er det likevel kapproingen i 2003 som virkelig skiller seg ut. Da var lagene så tette at spenningen var til å ta og føle på hele veien fra Putney til Mortlake. Cambridge-laget startet sterkt og var først ute på den første strekningen, men hele veien kjempet lagene om knappe båtlengder eller bare noen få fot. Det var nesten som om London hold pusten gjennom hele de 6779 meterne på Themsen den dagen. Til slutt vant Oxford-laget med knappe 1 fot. Om en så spennende kapproing noensinne gjentar seg, kan det bli litt i overkant mye spenning for den som satser på oddsen. Da er det lurt å følge med på livestreamingen eller å la være. Noen konkurranser kan bli nervepirrende spennende for publikum. Du vet best selv hvor mye spenning du kan tåle.

Sats på båtrace på oddsen

Dersom du vil satse på kapproingen på Themsen, F18-regattaer verden rundt eller andre spennende båtrace, så skal du gå inn på oddsen til kjente online bookmakere som for eksempel Mr.Green, Leo Vegas og Betsafe. Der listes de forskjellige mulighetene opp og du kan velge akkurat hva du ønsker å satse på og hva du ønsker å se live. For å kunne satse, så må du først og fremst inn for å registrere deg. Har du funnet frem til et autorisert sted som sikrer transaksjonene sine og opplysningene sine gjennom kryptering, så er det helt trygt å registrere deg på siden. Deretter er det bare å velge den konkurransen du ønsker å satse på og hvilken sum du ønsker å satse for. Så betaler du med nettbetaling eller kanskje du har noen bonuser som du kan bruke. Velkomstbonusen kan som regel også brukes til dette. Deretter er det bare å lene seg tilbake, krysse fingrene og følge spenningen i konkurransen. Og, heie på ditt lag, selvsagt.